BÖLGEMİZ:
Tuzluca'da hasta ve başıboş köpek yürekleri sızlattı

Iğdır'ın Tuzluca ilçesinde, hasta ve başıboş bir köpeğin durumu halkın yüreklerini sızlattı. Tuzlucalılar, sosyal medyada ve çeşitli platformlarda seslerini duyurarak, belediye başkanından bu zavallı hayvanın korumaya alınmasını talep etti.

Görenlerin içini sızlatan köpek, hem fiziksel hem de sağlık durumu açısından oldukça kötü bir halde. Hastalığı ve başıboş gezmesi nedeniyle çevre sakinleri, köpeğin daha fazla acı çekmemesi için acilen yardım edilmesini istiyor. Hayvanseverler ve bölge halkı, köpeğin tedavi edilmesi ve güvenli bir ortama kavuşturulması için yerel yönetimden yardım bekliyor. Özellikle Tuzluca Başkanı Ahmet Sait Sadrettin Türkan'a sosyal medyadan yoğun bir çağrı var.

Konuyla ilgili olarak, belediye yetkililerinden henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak, vatandaşların talepleri ve sosyal medyada yükselen tepkiler, yetkililerin bu duruma duyarsız kalmaması gerektiğini gözler önüne seriyor.

HASTALIK RİSKİ DE VAR

Köpeğin hasta olması bölgede yaşayan diğer canlılar ve insanlar için de risk oluşturuyor aynı zamanda. Yerel yönetim yetkililerinin bu konuyu da göz önünde bulundurarak hızlı bir aksiyon alması gerekiyor.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Tuz Mağarasında bir ilke imza atılıyor
Iğdır'a bağlı Tuzluca ilçesinde Tuzyolu Kitap, Kültür ve Çocuk Festivali düzenlenecek. 11-15 Eylül...

Haberi Oku